Parkings en opritten aanleggen

Bouwwerken Schroyen Patrick in Heusden heeft alles in huis om van uw oprit of parking een pareltje te maken. Wij nivelleren de bodem, verwijderen obstakels, leggen de perfecte basis, en plaatsen de oppervlaktelaag die u kiest. Wij werken voor particuliere en industriële klanten. Betonklinkers? Asfalt? Blauwe hardsteen? U vraagt, wij plaatsen.

Het perfecte visitekaartje

Een mooi huis of bedrijf is kunst. Met de juiste parking of oprit wordt het een meesterwerk. Wij komen graag langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Samen bekijken we de mogelijkheden: welke ondergrond wenst u? Wat zijn de geplande afmetingen? En wanneer wilt u resultaten zien? Op basis van uw antwoorden werken we een voorstel uit. Akkoord? We gaan zo snel mogelijk aan de slag!

Fotogalerij

Patronen

Wilt u een bepaald legpatroon in uw oprit? Wij hebben verschillende ontwerpen in onze portfolio, maar uiteraard zijn uw suggesties meer dan welkom. Wilt u meer weten over het procedé? Krijgt u graag een gedetailleerd kostenplaatje? Bel of mail ons vandaag nog voor

een vrijblijvende afspraak, of een dito prijsofferte. Wij garanderen u de perfecte afwerking, en de nodige onderhoudstips. Tot binnenkort?